Kevään 2019 alkeiskurssi aikuisille

13.1.2019

KALPAMIEKKAILUN ALKEISKURSSIN AIKUISILLE! (*)

Mukaan haetaan ihmisiä, jotka etsivät ehkäpä hieman totutusta poikkeavaa harrastusta. Miekkailla voi monella tavalla monin eri ominaisuuksin. Joku haluaa kuntorääkkiä, toinen haluaa hioa motorisia taitoja. Kolmas haluaa olla ovela taktikoija. Neljäs haluaa olla hauskassa seurassa. Ja ehkäpä jollain on suuren suuri kilpailuvietti tyydytettävänä. Näinpä, miekkailua voi toteuttaa monin eri näkökulmin. Ja mikä tärkeintä, laji on hauska ja mukaansa tempaava. Lisäksi siinä pääsee nopeasti alkuun!

Alkeiskurssilla opitaan kalpamiekkailun perustiedot ja taidot. Kurssimaksu on 50 euroa sisältäen opetuksen, varustelainan ja vakuutuksen. Kurssin päätyttyä alkeiskurssimaksulla on oikeutettu seurajäsenyyteen kauden loppuun. Kurssi antaa perustiedot miekkailuharrastuksen jatkamiseen Savonlinnan omassa miekkailuseurassa.

Alkeiskurssi koostuu yhteensä kymmenestä tunnista, jotka järjestetään

- lauantaina 9.2.2018 klo 09:00-15:30 (6h),

- maanantaina 11.2.2018 klo 18:00-20:00 (2h) ja

- maanantaina 18.2.2018 klo 18:00-20:00 (2h).

Paikkana Kyrönniemen kentän katsomon alla oleva sali, Kyrönniemenkatu 5.

Kurssille tarvitset omat sisäpelikengät ja sisäpelivaatteet (t-paita ja verkkarit) sekä vesipullon. Lauantaina mukaan kannattaa varata pientä evästä (30 minuutin tauko puolilta päivin).

Ennakkoluulottomasti mukaan! TERVETULOA!

(*) Pyhän Olavin Miekkailijat järjestävät alkeiskursseja pari kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä. Miekkailu sopii n. kymmenestä ikävuodesta eteen päin. Tällä kertaa kohderyhmänä aikuiset. Jos et pääse mukaan tähän lähtöön, ilmoita itsestäsi, otamme yhteyttä seuraavien alkeiskurssien alkaessa.