Alkeiskurssi alkaa 3.2.2018

12.1.2018

Lähde: Better Fencing

KALPAMIEKKAILUN ALKEISKURSSIN

lauantaina 3.2.2018 klo 09:00-13:30 ja kurssi jatkuu tämän jälkeen vielä viitenä torstaina klo 18-19:30, hiihtolomaviikon (vko 9) torstain yli hypäten.

Alkeiskurssi järjestetään Kyrönniemen kentän katsomon alla olevalla salilla (Kyrönniemenkatu 5).

Kurssimaksu on 50 euroa sisältäen opetuksen, varustelainan ja vakuutuksen. Kurssin päätyttyä alkeiskurssimaksulla on oikeutettu seurajäsenyyteen. Kurssi antaa perustiedot miekkailuharrastuksen jatkamiseen Savonlinnan omassa miekkailuseurassa.

Kurssille tarvitset omat sisäpelikengät ja sisäpelivaatteet (t-paita ja verkkarit) sekä vesipullon ja lauantaille pienet eväät (lounastauko puolilta päivin).

Kurssi sopii kaikenlaisille ja kaikenikäisille ihmisille n. kymmenestä ikävuodesta alkaen. Laji on hauska ja mukaansa tempaava.

TERVETULOA!