Syksyn Alkeiskurssi

30.9.2017

KALPAMIEKKAILUN ALKEISKURSSIN

lauantaina 14.10.2017 klo 10-14.30 ja kurssi jatkuu tämän jälkeen vielä viitenä torstaina klo 18-19:30.

Alkeiskurssi järjestetään Kyrönniemen kentän katsomon alla olevalla salilla (Kyrönniemenkatu 5).

Kurssimaksu on 50 euroa sisältäen opetuksen, varustelainan ja vakuutuksen. Kurssin päätyttyä alkeiskurssimaksulla on oikeutettu seurajäsenyyteen. Kurssi antaa perustiedot miekkailuharrastuksen jatkamiseen Savonlinnan omassa miekkailuseurassa.

Kurssille tarvitset omat sisäpelikengät ja sisäpelivaatteet (t-paita ja verkkarit) sekä vesipullon ja lauantaille pienet eväät (lounastauko puolilta päivin).

Kurssi sopii kaikenlaisille ja kaikenikäisille ihmisille n. kymmenestä ikävuodesta alkaen. Laji on hauska ja mukaansa tempaava.

TERVETULOA!