Alkeiskurssi 1.-2.10.2016

13.9.2016

KALPAMIEKKAILUN ALKEISKURSSIN

viikonloppukurssina 1.-2.10.2016 klo 10-14.30 (molemmat päivät) Kyrönniemen kentän katsomon alla olevalla salilla (Kyrönniemenkatu 5).

Kurssimaksu on 50 euroa sisältäen opetuksen, varustelainan ja vakuutuksen. Kurssin päätyttyä alkeiskurssimaksulla on oikeutettu seurajäsenyyteen. Kurssi antaa perustiedot miekkailuharrastuksen jatkamiseen Savonlinnan omassa miekkailuseurassa.

Kurssille tarvitset omat sisäpelikengät ja sisäpelivaatteet (t-paita ja verkkarit) sekä vesipullon ja pienet eväät (lounastauko puolilta päivin).

Kurssi sopii kaikenlaisille ja kaikenikäisille ihmisille n. kymmenestä ikävuodesta alkaen. Laji on hauska ja mukaansa tempaava.

TERVETULOA!